Αναλώσιμα

ManyBeauty
7,95 €
Το τεχνητό δέρμα για εξάσκηση μόνιμου μακιγιάζ είναι κατασκευασμένο από εξειδικευμένο καουτσούκ, καθιστώντας το ιδανικό για να κάνετε τα πρώτα σας βήματα στη μάθηση! Είναι ένα ιδανικό εργαλείο για ένα άτομο που θέλει...
ManyBeauty
21,95 €
Σε αυτό θα βρείτε 200 τούφες βλεφαρίδων 20D SuperBlack, μήκους από 8 έως 14 mm σε καμπύλη C. Δημιουργήθηκε για τη διευκόλυνση των επαγγελματιών που εκτιμούν τις πρακτικές λύσεις.
ManyBeauty
3,95 €
Η σπάτουλα είναι τέλεια ως εργαλείο για δοσομέτρηση, εφαρμογή και ανάμειξη προϊόντων. Κατασκευασμένο από χειρουργικό ατσάλι. Εύκολο στον καθαρισμό και στην απολύμανση.
ManyBeauty
10,90 €
Makeup Sponge από τη σειρά SUPERSOFT σε μεγάλο μέγεθος. Universal, εύκαμπτο και ντελικάτο. Απλώνει το προϊόν ομοιόμορφα στο δέρμα και δεν απορροφά.
ManyBeauty
6,90 €
Super Soft Mini Set | 2 Mini Makeup Sponges στην απόχρωση Brown Universal, εύκαμπτα και ντελικάτα. Απλώνουν το προϊόν ομοιόμορφα στο δέρμα και δεν απορροφούν.
ManyBeauty
8,90 €
Makeup Sponge από τη σειρά SUPERSOFT στην απόχρωση Chili Universal, εύκαμπτο και ντελικάτο. Απλώνει το προϊόν ομοιόμορφα στο δέρμα και δεν απορροφά.
ManyBeauty
8,90 €
Makeup Sponge από τη σειρά SUPERSOFT στην απόχρωση Vanilla Universal, εύκαμπτο και ντελικάτο. Απλώνει το προϊόν ομοιόμορφα στο δέρμα και δεν απορροφά.
ManyBeauty
8,90 €
Makeup Sponge από τη σειρά SUPERSOFT σε απόχρωση Premium Red Universal, εύκαμπτο και ντελικάτο. Απλώνει το προϊόν ομοιόμορφα στο δέρμα και δεν απορροφά.
ManyBeauty
5,95 €
Cotton Buds μιας χρήσης, ευχάριστα στην υφή και εύκολα στη χρήση Τέλεια για διορθώσεις και καθάρισμα κατά την εφαρμογή μακιγιάζ ή βλεφαρίδων
ManyBeauty
13,95 €
Second Skin Palette | 50 τμχ | Παλέτα μακιγιάζ μιας χρήσης από υποαλλεργικό ιατρικό αυτοκόλλητο επίθεμα.
ManyBeauty
5,50 €
Αναπνεύσιμα, διάφανα αυτοκόλλητα για nail tips. Εύκολα στην εφαρμογή και ταυτόχρονα ανθεκτικά. 

Μενού

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να αποθηκεύσετε τα αγαπημένα σας στοιχεία.

Είσοδος

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να χρησιμοποιήσετε τις λίστες επιθυμιών.

Είσοδος