Τρόποι Αποστολής

ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

Έξοδα αποστολής 5€ για αποστολές βάρους έως 2 κιλά (για κάθε επιπλέον κιλό χρέωση 1.24€/κιλό)

Κόστος αντικαταβολής 3€

ΠΡΟΣΟΧΗ: Για αγορές άνω των 50€ τα έξοδα αποστολής είναι ΔΩΡΕΑΝ

Όλες οι τιμές συμπεριλαμβάνουν ΦΠΑ 24%

Η παραλαβή των προϊόντων πραγματοποιείται εντός 1-5 εργάσιμων ημερών. Σε δυσπρόσιτες περιοχές η παράδοση του δέματος μπορεί να καθυστερήσει.

ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΠΡΟΣ ΚΥΠΡΟ 

Για την Κύπρο, ανεξαρτήτως ποσού αγοράς, τα έξοδα αποστολής είναι 20€ για αποστολές βάρους έως 5 κιλά και η μόνη διαθέσιμη πληρωμή είναι μέσω χρεωστικής/πιστωτικής κάρτας. Για αποστολές άνω των 5 κιλών, ο υπολογισμός του κόστους γίνεται κατόπιν συνεννόησης. Η παράδοση των προϊόντων γίνεται εντός 15 - 20 εργάσιμων ημερών. Σε δυσπρόσιτες περιοχές η παράδοση του δέματος μπορεί να καθυστερήσει.

Σε περιόδους ακραίων καιρικών φαινομένων ή απεργιών, καθώς και σε κάθε περίπτωση ανωτέρας βίας, που δύναται να επηρεάσει την μεταφορά και παράδοση της παραγγελίας σας, η παραπάνω προθεσμία παράδοσης θα παρατείνεται όσο διαρκεί ο λόγος της καθυστέρησης. Το Makeuphub.gr συνεργάζεται με αξιόπιστη εταιρία ταχυμεταφοράς (courier) ώστε να παραδίδονται τα προϊόντα ασφαλώς και μέσα στο χρόνο που υποσχεθήκαμε. Σε περίπτωση όμως καθυστέρησης της παράδοσης της παραγγελίας για λόγους που δεν είναι υπαιτιότητα της εταιρείας μας, το Makeuphub.gr δεν αναγνωρίζει την ύπαρξη οποιασδήποτε ευθύνης. 

Μενού

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να αποθηκεύσετε τα αγαπημένα σας στοιχεία.

Είσοδος

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να χρησιμοποιήσετε τις λίστες επιθυμιών.

Είσοδος