Τρόποι Πληρωμής

ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ

Ο πελάτης μπορεί να εξοφλήσει το τίμημα της πώλησης και τις λοιπές συμφωνημένες χρεώσεις και επιβαρύνσεις με αντικαταβολή, δηλαδή με την καταβολή του οφειλόμενου ποσού στον εξουσιοδοτημένο προς είσπραξη υπάλληλο της εκάστοτε courier την στιγμή της παραλαβής. Για τον τρόπο αυτό υπάρχει επιπλέον χρέωση 3€

Κατά την διάρκεια της καλοκαιρινής περιόδου, για ορισμένους νησιωτικούς νομούς η μέθοδος της αντικαταβολής θα είναι απενεργοποιημένη.

ΤΡΑΠΕΖΙΚΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

Τράπεζα Eurobank Α.Ε.
Δικαιούχος: ΓΙΑΓΚΟΥΔΑΚΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
IBAN: GR1802602250000160201302221

ΠΡΟΣΟΧΗ! Τα έξοδα μεταφοράς από άλλη τράπεζα επιβαρύνουν ολοκληρωτικά τον αγοραστή (OUR) και στον τραπεζικό μας λογαριασμό πρέπει να εισαχθεί ολόκληρο το ποσό της παραγγελίας. Σε διαφορετική περίπτωση θα χρειαστεί συμπληρωματική κατάθεση με τα έξοδα της τράπεζας.

ΜΕΣΩ ΠΙΣΤΩΤΙΚΩΝ, ΧΡΕΩΣΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΠΛΗΡΩΜΕΝΩΝ ΚΑΡΤΩΝ

Ο πελάτης μπορεί να εξοφλήσει το τίμημα της πώλησης και τις λοιπές συμφωνημένες χρεώσεις και επιβαρύνσεις είτε μέσω πιστωτικών, χρεωστικών και προπληρωμένων καρτών των Visa, Mastercard, Maestro. Η χρέωση της πιστωτικής κάρτας πραγματοποιείται αφού προηγηθεί έλεγχος και πιστοποίηση των στοιχείων και της εγκυρότητας της, η χρέωση μπορεί να γίνει τότε ακόμα και στην περίπτωση που κάποιο ή κάποια από τα είδη δεν είναι άμεσα διαθέσιμα και πρέπει να παραγγελθούν από προμηθευτές. Ο πελάτης είναι ο μόνος υπεύθυνος για την σωστή καταγραφή και την αλήθεια των στοιχείων της πιστωτικής κάρτας και η επιχείρηση δεν φέρει καμία ευθύνη σε περίπτωση σφάλματος.

ΜΕΣΩ PAYPAL

Μεταφέρεστε αυτόματα στη σελίδα του PayPal.

Το ασφαλέστερο παγκοσμίως σύστημα διαδικτυακών συναλλαγών, που χρησιμοποιείται από χιλιάδες χρήστες καθημερινά.

Μενού

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να αποθηκεύσετε τα αγαπημένα σας στοιχεία.

Είσοδος

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να χρησιμοποιήσετε τις λίστες επιθυμιών.

Είσοδος