Αλλαγές - Επιστροφές

Προϊόντα που προμηθευτήκατε από το www.makeuphub.gr είναι δυνατόν να αλλαχθούν εντός δεκατεσσάρων (14) ημερών από την αγορά τους, μόνο εφόσον δεν έχουν ανοιχτεί, βρίσκονται στην αρχική τους συσκευασία και συνοδεύονται από όλα τα απαραίτητα έγγραφα και παραστατικά με τα οποία έγινε η παραλαβή.

Εάν το προϊόν που παραλάβετε είναι σπασμένο χωρίς να ανοιχθεί.

Σε περίπτωση που παραλάβετε προϊόν το οποίο έχει υποστεί βλάβη κατά την μεταφορά, το www.makeuphub.gr  θα προβεί σε άμεση αντικατάσταση του, εφόσον δεν έχει ανοιχθεί ή χρησιμοποιηθεί. Η αντικατάσταση του προϊόντος θα γίνει με αποστολή στα ίδια στοιχεία και διεύθυνση χωρίς χρέωση. Οποιοδήποτε αίτημα για αντικατάσταση σπασμένου προϊόντος πρέπει να γνωστοποιείται σε εμάς εντός εικοσιτεσσάρων (24) ωρών από την παραλαβή του ώστε να γίνεται δεκτό, με το χρονικό πλαίσιο πάντως της αλλαγής αυτής καθαυτής να παραμένει στις δεκατέσσερεις (14) ημέρες. Οποιοδήποτε αίτημα για αντικατάσταση σπασμένου προϊόντος, μετά τη νόμιμη καταληκτική ημερομηνία, δεν γίνεται δεκτό.

Σε περίπτωση ελαττώματος του προϊόντος που σας πωλούμε μπορείτε να ζητήσετε την αντικατάσταση του με άλλο ή να υπαναχωρήσετε. Οι παραπάνω υποχρεώσεις της Επιχείρησής μας παύουν σε περίπτωση που το ελάττωμα έχει προκληθεί από εσάς, ή το προϊόν το οποίο επιστρέφεται φέρει βρομιές, φθορές, εκδορές, τσακίσεις και γενικότερα δημιουργεί την εντύπωση ότι έχει υποστεί χρήση πέρα από την απαραίτητη για τη διαπίστωση της καταλληλότητας του, ή από στενή ή ευρεία έννοια ανωτέρα βία. Σε κάθε περίπτωση τα προϊόντα πρέπει να συνοδεύονται από τα νόμιμα παραστατικά αγοράς.

Εάν θέλετε να αλλάξετε το προϊόν που παραγγείλατε με κάποιο διαφορετικό

Προϊόντα των οποίων η χρήση ή η απουσία αυτής δεν είναι εφικτό να εκτιμηθεί εξαιτίας της φύσεως του προϊόντος ή της εργοστασιακής του συσκευασίας, δεν δύνανται να επιστραφούν, αφού ανήκουν στις παρακάτω κατηγορίες:

 • προϊόντα τα οποία μπορούν να αλλοιωθούν
 • προϊόντα σφραγισμένα, τα οποία δεν είναι κατάλληλα προς επιστροφή, για λόγους προστασίας της υγείας ή για λόγους υγιεινής, και τα οποία έχουν αποσφραγιστεί μετά την παράδοση

Διαδικασία Επιστροφής Προϊόντων

Εάν επιθυμείτε να αλλάξετε κάποιο προϊόν που προμηθευτήκατε από το  www.makeuphub.gr, η διαδικασία είναι η εξής:

 • Μας ενημερώνετε με email ότι επιθυμείτε αλλαγή και το  προϊόν της αλλαγής.
 • Συμπληρώνετε τη Φόρμα Αλλαγής/Αντικατάστασης Προϊόντος.
 • Επιστρέφετε το πακέτο στην αρχική του συσκευασία με όλα τα προστατευτικά μέσα,  μέσω της συνεργαζόμενης μας εταιρίας courier που σας ήρθε το δέμα.
 • Η διεύθυνση επιστροφής είναι : MakeupHub.gr, 7ης Μεραρχίας 62Α, 65403, Καβάλα, 6945653533
 • Σε περίπτωση που επιθυμείτε επιστροφή χρημάτων, τα έξοδα επιστροφής του προϊόντος, ήτοι 5€, βαραίνουν τον καταναλωτή και αφαιρούνται από το ποσό που θα του επιστραφεί.
 • Σε περίπτωση που επιθυμείτε αλλαγή προϊόντος, η χρέωση των μεταφορικών της επιστροφής είναι με χρέωση παραλήπτη, ενώ τα έξοδα της εκ νέου αποστολής από μέρους μας (ήτοι του/των προϊόντος/ντων με τα οποία ο πελάτης αντικαθιστά την αρχική του αγορά) βαραίνουν τον πελάτη και ανέρχονται στο ποσό των πέντε (5) ευρώ, ανεξαρτήτως του ποσού αγοράς.
 • Ο καταναλωτής έχει την υποχρέωση να μας επιστρέψει το προϊόν στην ίδια κατάσταση με αυτή που το παρέλαβε. Η διαδικασία επιστροφής χρημάτων/αντικατάστασης του προϊόντος ξεκινάει μετά την παραλαβή και τον έλεγχο του πακέτου από εμάς.

Η αποστολή του νέου προϊόντος θα λάβει χώρα μόλις το προϊόν το οποίο επιθυμείτε να αντικαταστήσετε επιστρέψει στην έδρα μας και διαπιστωθεί η καταλληλότητά του προς επιστροφή. Σε περίπτωση που η κατάσταση του εν λόγω προϊόντος ΔΕΝ πληροί τους όρους επιστροφής, σας επιστρέφουμε το αρχικό προϊόν με τα μεταφορικά έξοδα να βαραίνουν τον πελάτη.

Το  www.makeuphub.gr έχει το δικαίωμα άρνησης αλλαγής σε περίπτωση που δεν πληρούνται οι παραπάνω όροι.

Tο  www.makeuphub.gr επιφυλάσσεται για την αλλαγή της Πολιτικής ανά πάσα στιγμή.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ

Βάσει της νομοθεσίας που διέπει το ηλεκτρονικό επιχειρείν Ν. 2251/1994 μπορείτε να ασκήσετε το δικαίωμα σας για επιστροφή χρημάτων, εντός 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του προϊόντος. Η δυνατότητα επιστροφής των χρημάτων σας, μπορεί να πραγματοποιηθεί έως 14 ημερών από την ημερομηνία επιστροφής του προϊόντος στην έδρα μας. Η επιστροφή χρημάτων πραγματοποιείται με τον ίδιο τρόπο που πραγματοποιήθηκε και η πληρωμή. Σε περίπτωση που η επιστροφή χρημάτων οφείλει να γίνει μέσω τραπεζικής κατάθεσης (εφόσον δηλαδή ο τρόπος πληρωμής ήταν η τραπεζική κατάθεση ή η αντικαταβολή), γίνεται σε λογαριασμό Eurobank που αντιστοιχεί στο ονοματεπώνυμο του καταναλωτή ή μέσω IRIS χωρίς καμία επιπρόσθετη χρέωση. Εάν ο καταναλωτής επιλέξει λογαριασμό που αντιστοιχεί σε άλλη τράπεζα και η επιστροφή γίνει χωρίς χρήση IRIS, τα έξοδα μεταφοράς από άλλη τράπεζα βαρύνουν αποκλειστικά τον καταναλωτή.

Τα έξοδα επιστροφής του προϊόντος, ήτοι 5€, βαραίνουν τον καταναλωτή.

Οι παραπάνω υποχρεώσεις της Επιχείρησής μας παύουν σε περίπτωση που το προϊόν το οποίο επιστρέφεται φέρει βρομιές, φθορές, εκδορές, τσακίσεις και γενικότερα δημιουργεί την εντύπωση ότι έχει υποστεί χρήση. Σε περίπτωση που η κατάσταση του εν λόγω προϊόντος ΔΕΝ πληροί τους όρους επιστροφής, σας επιστρέφουμε το αρχικό προϊόν με τα μεταφορικά έξοδα να βαραίνουν τον πελάτη.

Εξαιρέσεις από το δικαίωμα υπαναχώρησης αποτελούν:

 • προϊόντα τα οποία μπορούν να αλλοιωθούν
 • προϊόντα σφραγισμένα, τα οποία δεν είναι κατάλληλα προς επιστροφή, για λόγους προστασίας της υγείας ή για λόγους υγιεινής, και τα οποία έχουν αποσφραγιστεί μετά την παράδοση

Μενού

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να αποθηκεύσετε τα αγαπημένα σας στοιχεία.

Είσοδος

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να χρησιμοποιήσετε τις λίστες επιθυμιών.

Είσοδος